da
Morten Hesseldahl

Blodet fra solsortesletten

unavailable
En usædvanlig indbrudstyv bryder en sen aften ind i en lejlighed i København. En mand ligger bundet til en seng og er ved at forbløde. Et andet sted i byen er livet ved at smuldre for en enlig mor, der uforvarende kommer tæt på et aldrig bilagt fjendskab, som krigen i det tidligere Jugoslavien har bragt med sig til Danmark. Også hendes selvbevidste datter, der hellere vil spille musik sammen med en hårdt drikkende rocklegende end tilbringe tiden i selskab med jævnaldrende kammerater, bliver trukket ind i et kaos af blod og hævn, der rækker mange år tilbage i tiden. BLODET FRA SOLSORTESLETTEN er en spændingsroman om dødsensfarlig nationalisme og om den ondskab, der nogle gange ligner det, den er, mens den andre gange gemmer sig bag et venligt smil.

"Velkomponeret, begavet og velskrevet spændingsroman [...]Handlingen er spændt op på en gradvist stigende spændingskurve suppleret med en lærerig diskussion om sit emne og et troværdigt persongalleri."
Tonny Vorm, Information

"Begavet underholdning med fin spændingseffekt samt adskillige skarpe kommentarer til dette og hint i familien Danmark anno netop nu."
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

"Ikke nok med, at bogen er skarpt komponeret med sans for en effektfuld ”cliff-hanger” her og der, den er også intelligent tænkt [...] Morten Hesseldahl har skrevet en spændingsroman med indhold [...] Kan med varme anbefales."
Maria Sjøqvist, Kristeligt Dagblad

"Morten Hesseldahl gør det blændende godt med sin nye udgivelse 'Blodet fra Solsortesletten'."
Dagbladenes Bureau

"'Blodet fra Solsortesletten' er meget underholdende, meget spændende og meget interessant læsning."
Litteratursiden.dk
This audiobook is currently unavailable
7:13:20
Publisher
Modtryk

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Blodet fra solsortesletten
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)