nb
Orage

Fanget av et ubåtmonster

unavailable
Journalisten Kim Wall var vant til risikable oppdrag i sitt søk etter viktige historier. En kveldstur på en oppfinners ubåt i Danmark virket aldri truende. Det var en reise som ikke skulle være hennes siste.

10. august 2017 var den 46 år gamle danske oppfinneren Peter Madsen om bord i sin hjemmelagde miniubåt UC3 Nautilus. Den 30 år gamle journalisten Kim Wall hadde klatret ombord Madsens ubåt for et intervju om Madsens praktfulle rakettkonstruksjon. Madsens mål var å bli det første mennesket som skøyt opp en hjemmelaget rakett i verdensrommet. Kim Wall var en dreven og målbevisst frilansjournalist, som alltid jobbet hardt for å finne ekte historier og skrive banebrytende rapporter. Hva Madsen hadde planlagt for hennes besøk på ubåten hadde hun aldri klart å gjette ...
Hva antas å ha skjedd om bord i Nautilus den kvelden? Og hva kom ut under rettssaken?

Kjente forbrytelser er en serie om de mest sjokkerende forbrytelsene som både har fengslet og skremt omverdenen. I kortere artikler og rapporter får vi et innblikk i straffesakene som fortsetter å interessere oss også i dag.

Ursprungligen publicerad av Orage.
This audiobook is currently unavailable
0:24:55
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)