Carl-Johan Vallgren,Mikael Persbrandt

Mikael Persbrandt

Listen in app
Selvom Mikael Persbrandt kun er midt i halvtredserne, har han som ”Sveriges nationalskurk” og ”svensk teaters store alfahan” allerede opnået en succes, der kun er få forundt, men også oplevet et dramatisk liv med kvinder, stoffer og sprut, psykisk sygdom og anholdelser.


Nu får vi hele historien fra manden selv. I sine nye erindringer, der på kort tid er blevet en mega-bestseller i hjemlandet, skåner han hverken sig selv eller sine omgivelser.


Persbrandt er i Danmark bl.a. kendt for Hamilton-filmene, Hypnotisøren, Englegård, de danske En du elsker, hvor han spillede sammen med Trine Dyrholm, og Hævnen instrueret af Susanne Bier – samt ikke mindst sin rolle som Gunvald Larsson i tv-serien Beck. Men han har i alt medvirket i mere end 70 film og er ikke mindst også en anerkendt teaterskuespiller.


I denne bog beretter han for første gang om opvæksten alene med sin mor, kampen for at bryde igennem som skuespiller, drømmerollerne på Dramaten i Stockholm og de mange filmsucceser. Om de mange kaotiske år med misbrug og om livet i dag. Han øser af anekdoterne og beskriver ikke mindst samarbejdet med de mange andre berømte skuespillere og instruktører, han har mødt på sin vej – uden at lægge fingrene imellem. Bl.a. fortæller han rundhåndet og underholdende om sine oplevelser med danske filmnavne som Mads Mikkelsen, Kim Bodnia, Trine Dyrholm, Iben Hjejle og Susanne Bier.


Persbrandts erindringer er en selvudleverende og brutalt ærlig fortælling om at nå bunden og samle sig selv op igen.
11:41:09

Other versions

Impressions

jhdk
jhdkshared an impression2 years ago
👍Worth reading

⭐️⭐️⭐️⭐️

Sandra Fromberg Nielsen
Sandra Fromberg Nielsenshared an impression2 years ago
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable

God

Ole Søby
Ole Søbyshared an impression10 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Ærlig fortælling om livet på godt og ondt.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Mikael Persbrandt, Carl-Johan Vallgren, Mikael Persbrandt
Mikael Persbrandt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)