Jeffrey Archer

En plads på toppen - Bind 1

Listen in app
"Hvad vil du være, når du bliver stor?"

"Præsident for De forenede Stater!"

Således svarer den 11-årige Florentyna sin far, en rig, polskfødt ejer af en stor hotelkæde. Men hun er kvinde, af polsk afstamning og katolik - i USA tre væsentlige hindringer for at kunne nå det høje fremtidsmål.

Ambitionerne har hun - en andenplads er ikke for hende. I første omgang er Florentyna dog målbevist i sin private karriere: overtagelsen af faderens store, internationale hotelimperium; men inden hun når så vidt, møder hun manden i sit liv og kastes af samme grund ud i en nådesløs familiefejde. Intet kan få Florentyna til at opgive Richard, og de to skaber sig hver især en strålende karriere og oplever sammen et lykkeligt familieliv.

Først i en moden alder går Florentyna for alvor ind i politik. En verden af korruption, uærlighed og hårdhed åbner sig for hende, men nu kan intet standse Florentyna. Hun er på vej mod toppen: præsidentembedet i De forenede Stater. Trods hård kamp og ofte uretfærdig modstand giver hun ikke op.

Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primært er kendt for sine mange spændingsromaner, som har solgt over 250 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spændingsromaner har Archer også udgivet noveller, fængselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer været aktiv inden for engelsk politik og blandt andet været næstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened måtte Archer afsone en fængselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.
8:04:18
Translator
Vivi Berendt

Impressions

Lone Bæhring
Lone Bæhringshared an impression9 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Glæder mig til bind 2. Jesper Bøllehus er en fantastisk oplæser 👏🏻👏🏻

Kirsten Brosolat Johansen
Kirsten Brosolat Johansenshared an impression9 months ago

1

Jolanta Janina Krogh
Jolanta Janina Kroghshared an impressionlast year
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

En plads på toppen - Bind 1, Jeffrey Archer
En plads på toppen - Bind 1
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)