Sluk, Imran Rashid
da
Audio
Imran Rashid

Sluk

Listen in app
6:23:43
  • 👍9
  • 💡7
  • 🎯4
Mere end nogensinde før er der brug for viden om, hvad de massive digitale mængder information betyder for vores hjerne og krop. Og ikke mindst hvordan vi beskytter vores helbred i en digital brydningstid.
Den danske læge Imran Rashid har undersøgt, hvad det betyder for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere massive mængder data gennem hjernen. I bogen giver Imran Rashid sit bud på, hvordan du genvinder kontrollen over dit digitale liv og bruger tid på det, der er vigtigt for din sundhed og livskvalitet.
8 millioner mails åbnet. 2 mio. SMS’er afsendt. 309.375 Facebook likes. 96.756 Snaps. 52.836 tweets. 10.185 Instagram posts.
Det er, hvad der skete i verden i løbet af de 10 sekunder, det tog dig at læse disse linjer. Den datamængde, der på daglig basis bliver skabt i det moderne samfund, er så stort, at det reelt set betyder, at 90 procent af al den information, der nogensinde er skabt i hele menneskehedens historie - startende helt tilbage fra hulemalerierne - er produceret indenfor de seneste to år.
Impression
Add to shelf

Other versions

Sluk, Imran Rashid
Imran Rashid
Sluk
  • 2.6K
  • 723
  • 8
  • 469
da
Books
Listen in app
1.8KListeners11Impressions
  • 👍Worth reading9
  • 💡Learnt A Lot7
  • 🎯Worthwhile4
Sign in or Register
Dennis Nielsen
Dennis Nielsenshared an impression9 days ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Et temmelig pessimistisk billede af vores evner til at håndtere de negative bivirkninger af den digitale udvikling – både som samfund og ift. vores individuelle mentale og fysiske sundhed. Men forfatteren er flink til at skelne mellem forskingsresultater og egne holdninger.

Frederik Lind
Frederik Lindshared an impressionlast year
👍Worth reading
💡Learnt A Lot

En virkeligt tankevækkende bog der også giver gode råd til hvordan man skaber balance i en digital hverdag.

Stine Bengtsson-Thomsen
Stine Bengtsson-Thomsenshared an impression2 years ago
👎Give This a Miss
🙈Lost On Me

Fokuserer desværre mest på generelle sundhedsråd med sporadiske links til digitalisering. Interessant for sundhedsfolk vil jeg tro, da han går dybdegående ind i en ny holistisk sundhedsfilosofi.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Sluk, Imran Rashid
Sluk
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)