James Patterson

Første offer

Listen in app
Hvornår er man lykkeligst? Hvornår føler man sig fuldkommen tryg? Her har vi en morder, hvis speciale er at slå en kile i den lykke, et brudepar oplever på selve bryllupsaftenen. Hans første offer udvælges med omhu, og det unge nygifte par findes bestialsk myrdet i suiten på et eksklusivt hotel på det, der skulle have været deres livs stjerneaften. Og deres død bliver startsskuddet til en række mord på brudepar, for den forskruede morder finder størst tilfredsstillelse, når ofret er lykkeligt i dødsøjeblikket.
Detektiven Lindsay Boxer står foran en gigantiske mordgåde, hvor der hverken er motiv eller mistænkte. Sammen med tre andre kvinder – en retsmediciner, en jurist og en journalist – sætter hun sig for at stoppe morderen. Men de kommer ingen vegne gennem de normale kanaler, og derfor tager de utraditionelle midler i brug. De har ingen idé om, hvad der venter dem.
James Patterson (f. 1947) er en amerikansk forfatter, der står bag et væld af spændende krimier og thrillere, hvoraf et par er blevet filmatiseret. James Pattersons bøger er blevet oversat til flere sprog og har opnået stor succes over hele verden.
9:09:04
Copyright owner
Lindhardt og Ringhof
Translator
Lars Rosenkvist
Publication year
2013
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)