Calendar Girl: April, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: April

Listen in app
3:52:42
  • 🎯4
  • 🌴3
  • 👍3
Årets frækkeste læseoplevelse

I APRIL flytter Mia ind hos Mason "Mace" Murphy, som er en af stjernespillerne i baseballklubben Boston Red Sox. Mason er talentfuld, flot, muskuløs og … drønhamrende arrogant. Mia sværger, at hun vil modstå fristelsen denne gang – men vil det alligevel lykkes Mason at trænge igennem hendes forsvarsværker i løbet af den måned, de har sammen?

Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en serie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier. Hendes erotiske romanceserie om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: April, Audrey Carlan
Listen in app
594Listeners5Impressions
  • 🎯Worthwhile4
  • 🌴Beach Bag Book3
  • 👍Worth reading3
Sign in or Register
Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenshared an impression25 days ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Viktoria Kodjebach
Viktoria Kodjebachshared an impression2 months ago
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🐼Fluffy

Lennart Lindholm
Lennart Lindholmshared an impression2 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: April, Audrey Carlan
Calendar Girl: April
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)