Sommer i Berlin 1928. Stemningen i byen er kaotisk, dekadent og desperat. Livet leves i sexklubber, til kabaretter, med slagsmål i gaden, og Weimarrepublikken synger på sidste vers, for jødehadet vokser, og nazismen breder sig.

Bernie Gunther har kun været få år ved politiet, men med fire år i skyttegravene under 1. Verdenskrig bag sig er han allerede mere hårdhudet end de fleste.
Intet er rigtigt verboten i Berlin i 1920’erne, men under en bølge af mord på samfundets mest udsatte – prostituerede, vagabonder og krigsveteraner, der tigger på gaden – finder Bernie ud af, at nazismen har infiltreret Berlins politi. Tyskland står på kanten til Det Tredje Rige.

METROPOLIS er afslutningen på Philip Kerrs imponerende sublimt velresearchede krimiserie i fjorten bind om den flabede, ukuelige snushane Bernie Gunther, om krig og forbrydelse og om Tyskland, Europa og Verden fra 1928 til 1957. Nye læsere kan starte her, for det er med METROPOLIS, at alting begynder.
This audiobook is currently unavailable
11:03:14
Publisher
Modtryk

Impressions

Millie Malene Risbjerg Olsen
Millie Malene Risbjerg Olsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

En rigtig god serie 👍og sørgeligt at høre at Philip kerr er død 😣 og det er slut med gode historier R.I.P

Steen Petersen
Steen Petersenshared an impressionlast year
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Mr. Kerr. Det gik desværre alt alt for hurtigt. Hvil i fred. Tak for din fremragende serie, Berlin Noir. Serien er et mesterværk til 6 kæmpe stjerner. Metropolis er en suveræn afslutning på serien. Metropolis får også 6 stjerner.

Michael Lindberg
Michael Lindbergshared an impressionlast year

Elsker serien om Bernie, en ægte rå Philip Marlowe detektiv.Bernie Gunther du er min helt

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Metropolis, Philip Kerr
Metropolis
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)