Velkommen til Floras sommerkøkken, Jenny Colgan
da
Audio
Jenny Colgan

Velkommen til Floras sommerkøkken

Listen in app
12:04:20
  • 👍9
  • 🎯4
  • 🌴4
Topcharmerende roman fra den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan om den unge kvinde Flora, der forlader sit hektiske liv i London for at åbne en restaurant i sin hjemby på den skotske ø Mure.

Da Flora MacKenzie forlader den skotske ø Mure og den lille, stille by, hun er vokset op i, ser hun sig ikke tilbage. Der ved alle, hvem hun er, og ingen lader til nogensinde at ville lade fortid være fortid. I Londons pulserende byliv kan hun derimod være helt anonym – og give efter for sin håbløse forelskelse i sin charmerende chef Joel.

Da en arbejdsopgave alligevel tvinger Flora tilbage på øen, befinder hun sig med ét tilbage i sin gamle tilværelse blandt sine brødre, der er ude af stand til at varetage basalt husarbejde, og faren, som hun knap nok har talt med siden morens død flere år tidligere. En dag falder Flora dog over en notesbog fuld af opskrifter, som har tilhørt hendes mor, og lige så stille får hun øjnene op for sin egen kærlighed til madlavning. Inden hun får set sig om, er hun i gang med at puste liv i en støvet, lille restaurant på havnen, og Flora indser, at hun er nødt til at gøre op med fortidens fejltagelser, før hun kan finde ud af, hvor hendes fremtid ligger.
Publishers
Rosinante Co, Cicero
Translator
Ulla Oxvig
Impression
Add to shelf

Other versions

Listen in app
290Listeners13Impressions
  • 👍Worth reading9
  • 🎯Worthwhile4
  • 🌴Beach Bag Book4
Sign in or Register
Frederik Kirkegaard Jeppesen
Frederik Kirkegaard Jeppesenshared an impression10 months ago
🎯Worthwhile

Bortset fra at det igen blev den perfekte mand, der løb med det hele, kan den til tider lidt langtrukne bog anbefales.

Christina Bausager Jensen
Christina Bausager Jensenshared an impressionlast year
👍Worth reading

- hvis du er til letlæste bøger ♥️

Mette
Metteshared an impression2 years ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up

Selv hvis du fjerner det sukkersøde indhold i bogen, er det en rigtig god historie. Om livet på nogle fjerntliggende øer og hvordan et samfund udvikler sig

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Velkommen til Floras sommerkøkken, Jenny Colgan
Velkommen til Floras sommerkøkken
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)