DU VIL MIG IKKE DET BEDSTE ft. Ingrid Baraka,
Free

DU VIL MIG IKKE DET BEDSTE ft. Ingrid Baraka

Listen in app
Har du svært ved at stole på mænd? Er du bange for, at dine elskede forlader dig? Frygter du at åbne dit inderste op for folk i din nærhed? Så er du ikke alene. I dagens afsnit går vi nemlig helt tæt på TILLID. Hvem har vi tillid til? Hvad har påvirket vores forhold til hvem, vi tør at stole på? Hvordan spiller vores oplevelser som hhv. krigsbarn, skilsmissebarn og mellembarn ind på den måde, vi indgår i relationer på? Alt dette tager vi hul på i en ekstra lang samtale om alt det i vores opvækst og voksenliv, der har fået os derhen, hvor vi står i dag. Fra gigantiske natbind og formaninger om drenge til psykologens akavede kleenex, længslen efter at frigive sin urgråd, venskabelige tillidsøvelser, og meget, meget mere.

Husk at købe billet til din by, når vi kommer forbi til marts/april med vores live talkshow “Det bliver mellem os” via https://gig.to/friesbeforeguys
1:25:12

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

DU VIL MIG IKKE DET BEDSTE ft. Ingrid Baraka,
DU VIL MIG IKKE DET BEDSTE ft. Ingrid Baraka
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)