Erik Axl Sund,Håkan Axlander Sundquist,Jerker Eriksson

Kragepigen

Listen in app
I Stockholm sidder kriminalkommissær Jeanette Kihlberg pludselig begravet til op over begge ører i en frygtelig sag om forsvundne drenge, hvis lemlæstede lig dukker op på steder, hvor ingen har set noget, og ingen kender til eller savner dem. Er der tale om menneskehandel, en pædofiliring eller bare meningsløs vold?

Psykologen Sofia Zetterlund arbejder med udredninger af bl.a. en tidligere barnesoldat fra Sierra Leone og en kvinde, Victoria Bergman, hvis oplevelser i barndommen med gentagen vold og krænkelser fra sin fars side har sat dybe ar i hendes sjæl. Samtidig følger man en koldblodig morders udvælgelse af sine ofre, som bliver holdt fanget i et mørkt rum bygget ind bag en reol i en helt almindelig stue. Jeanette og Sofia får kontakt med hinanden, da den tidligere barnesoldat findes død, og det viser sig, at flere ledetråde i politiets efterforskning kan spores til en af Sofias klienter. Men foruroligende nok viser det sig snart, at intet er, som det ser ud.

Læs også efterfølgeren "Sorgens ild" samt den afsluttende krimi "Pythias anvisninger".

ANMELDERNE SKREV
"Spændende start på grum krimiserie om myrdede børn, krigsforbrydere og incest. Jerker Eriksson og Håkan Sundquist distancerer sig fra hovedparten af svenske krimiforfattere med et stramt sprog og psykologisk troværdigt plot."
- ALT for damerne

"Stemningen af mismod er befriende anderledes end i hovedparten af de skandinaviske krimier, som det nye forfatterpar forsøger at distancere sig fra i første bind. Opfindsomheden og indignationen er i top og man hænger gerne på til næste omgang."
- Børsen
11:01:47

Other versions

Impressions

Frank Egon Frølund
Frank Egon Frølundshared an impression20 days ago
👍Worth reading

Lidt speciel!

Jeanette Andersen
Jeanette Andersenshared an impression8 months ago
👍Worth reading
💀Spooky

Meget meget spændende. Hold tungen lige i munden, der er mange personligheder, at holde rede på. Men... Utrolig god og spændende.

Jeanette
Jeanetteshared an impressionlast month
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Kragepigen, Erik Axl Sund, Håkan Axlander Sundquist, Jerker Eriksson
Kragepigen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)