Calendar Girl: December, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: December

Listen in app
4:07:41
  • 👍2
  • 🎯1
  • 💩1
Årets frækkeste læseoplevelse!

12. og sidste kapitel i historien om Mia Saunders’ rejse mod kærligheden.

I DECEMBER kommer Mia på glatis, da hendes nye job som tv-stjerne bringer hende til vinterparadiset Aspen i Colorados sneklædte bjerge. Bedst som hun mindst venter det, dukker en uventet gæst op ud af det blå og slår revner i idyllen. Men heldigvis har Mia sin elskede Wes ved sin side – og han har en plan, der vil komme til at ændre deres liv for altid.

Mia Saunders er på en mission: Hun skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Serien har solgt over 3 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Serien udkommer i 27 lande, og en tv-serie baseret på bøgerne er på vej.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: December, Audrey Carlan
Listen in app
501Listeners4Impressions
  • 👍Worth reading2
  • 🎯Worthwhile1
  • 💩Utter Crap1
Sign in or Register
Karina
Karinashared an impressionlast year
💩Utter Crap
🌴Beach Bag Book

Lidt for sød-suppe-agtigt. Har læste alle 12 og det bliver desværre mere og mere tåkrummende efterhånden som månederne går. Men skal man have en feel-good serie er den okay.

Tina Skov Christensen
Tina Skov Christensenshared an impression5 months ago
👍Worth reading

Dorthe
Dortheshared an impression6 months ago
🎯Worthwhile

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: December, Audrey Carlan
Calendar Girl: December
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)