Og så drukner jeg..., Ditte Wiese
da
Audio
Ditte Wiese

Og så drukner jeg...

Listen in app
8:06:32
  • 👍3
  • 💡3
  • 🎯3
"Lynhurtigt, koldt bad, hestehale, betablokkere, kaffe, green smoothie bowl på snapstory og Instagram, bil psykologieksamen, 12, kramme Miriam, skifte tøj, flere betablokkere, bil, parkering, hovedet på rattet. Og så dybe indåndinger ..."

Josephine har lagt en plan. Hun har valgt en ambitiøs uddannelse, den rigtige kæreste og den optimale diæt. Alt skal være perfekt.

Men der er noget, der sitrer inde i hende. Små bølger af noget forkert, der presser på og holder hende vågen. Det borer sig ind i hendes hjerne og får hende til at glemme ting. Glemme at trække vejret.

Hvorfor kan hun ikke klare det hele?

Ditte Wiese (f. 1978) debuterede i 2017 med bogen "Provinspis", som handler om gymnasiepigen Ida, der kaster sig ud i en selvdestruktiv deroute i et forsøg på at finde en puls og en mening i provinsen. I "Og så drukner jeg ..." tager Ditte livtag med et andet aktuelt problem, som en stadigt voksende del af de unge lider voldsomt under: de enorme forventninger til uddannelse og succes fra omgivelserne omkring dem – og ikke mindst det pres, de unge lægger på sig selv. Det uperfekte og det rå har en særlig plads hos forfatteren, som også har ønsket at give en stemme til en generation, der kæmper en ensom kamp mod verden, der forventer perfektion. Ditte har fundet mange læsere, der spejler sig i hendes ærlige billede af en presset ungdom.
Impression
Add to shelf
Listen in app
127Listeners4Impressions
  • 👍Worth reading3
  • 💡Learnt A Lot3
  • 🎯Worthwhile3
Sign in or Register
Kasper Færch Kvist
Kasper Færch Kvistshared an impression6 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

En fantastisk velskrevet og vel indtalt lydbog om det svære ungdomsliv i vores præstationsorienterede konkurrencestat.

Ginie Finken
Ginie Finkenshared an impression6 months ago

Super fin ungdomsbog. Handler om gymnasieeleven Josefine og om egne forventninger, andres forventninger, præstationer og om hvor vigtigt det er at være perfekt. Vil helt klart anbefale den til unge mennesker

Hørt som lydbog september 2019

Peter
Petershared an impression10 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Skøn bog om det at vokse op i en perfektheds-kultur. Skøn oplæserstemme.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Og så drukner jeg..., Ditte Wiese
Og så drukner jeg...
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)