Thomas Korsgaard

Tyverier

Listen in app
Femten fortællinger om betydningsfulde øjeblikke i en række personers liv. Om hemmeligheder, ensomhed og store forhåbninger. Om at blive konfronteret med sin fortid på et posthus. Om at kravle ud ad vinduet til en familiefrokost efter at have fået sandheden at vide. Om at være på jagt efter årets nytårsmiddag i en container. Om at forsøge at sælge en forsikring til en døende og meget mere.

Ikke mindst handler fortællingerne om at stjæle ting og sager – og liste hemmeligheder ud af folk – uden at det nogensinde bliver opdaget.

Thomas Korsgaard debuterede som 21-årig i 2017 med "Hvis der skulle komme et menneske forbi", og året efter kom fortsættelsen "En dag vil vi grine af det". Begge romaner, som i et vist omfang er inspireret af Korsgaards egen opvækst på en gård uden for Skive, fik en overvældende positiv modtagelse i pressen, hvor han blandt andet blev kaldt ‘Et af Danmarks absolut mest opsigtsvækkende og overbevisende litterære talenter‘.
1:54:27

Other versions

Tyverier, Thomas Korsgaard

Impressions

Ida
Idashared an impression25 days ago
👍Worth reading

Skøn som alle Korsgaard bøger

Runa Adriane Riis Larsen
Runa Adriane Riis Larsenshared an impression3 months ago

Levede ikke op til mine forventninger desværre

Emma Jenny Pedersen
Emma Jenny Pedersenshared an impression4 months ago
👍Worth reading

Fantastiske små livsvignetter

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Tyverier, Thomas Korsgaard
Tyverier
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)