hu
Audio
- Olrik

Jenny, a kalóz - Szex és erotika

Listen in app
Jenny élete úgy alakul, hogy kénytelen eladni a hajóját, hogy előteremtse a Malajziában tervezett kutatási programjára a pénzt. Eleinte semmi érdeklődés, majd egy nap, amikor Jenny épp a hajó átfestésén serénykedik, megjelenik egy komoly vevő: egy jól öltözött, kellemes megjelenésű férfi, aki meg is nézné a hajót. Azonban nemcsak a hajó kelti fel a figyelmét. Őszinte érdeklődéssel hallgatja Jenny szavait, aki azon kapja magát, hogy nem is a férfi pénztárcája, hanem nadrágja érdekli igazán.

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.

Olrik erotikus novellákat ír. A szerző további művei A magánorvos, A nimfa és a faunok, A vörös gyémánt, a Spanyol nyár és a Játék Mr. X-szel.
0:29:43
Publisher
LUST
Translator
- Lust

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Jenny, a kalóz - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)