Calendar Girl: Maj, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: Maj

Listen in app
3:38:26
  • 👍4
  • 🎯4
  • 🌴4
Årets frækkeste læseoplevelse

Sol, sjov, surfing og en sexet fyr fra Samoa. I MAJ flyver Mia til Oahu, Hawaii, hvor hun er hyret som model til en kampagne for den banebrydende modedesigner Angel D’Amicos nyeste badetøjskollektion. Her møder hun Tai Niko. Han er høj, bredskuldret og har en overkrop, der er som skåret i granit. Og i det samme Mia ser ham, ved hun, at hun ikke vil kunne holde fingrene fra ham ret længe ...

Mia Saunders er på en mission: Hun skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Hendes erotiske romanceserie om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: Maj, Audrey Carlan
Listen in app
568Listeners7Impressions
  • 👍Worth reading4
  • 🎯Worthwhile4
  • 🌴Beach Bag Book4
Sign in or Register
Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenshared an impression14 days ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Line Salomonsen
Line Salomonsenshared an impression16 days ago
🌴Beach Bag Book

Viktoria Kodjebach
Viktoria Kodjebachshared an impression2 months ago
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: Maj, Audrey Carlan
Calendar Girl: Maj
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)