Lejligheder - en kærlighedshistorie, Ditte Steensballe
da
Audio
Ditte Steensballe

Lejligheder - en kærlighedshistorie

Listen in app
4:36:30
Der findes menneskelige møder, der gør så stort indtryk på én,umærkeligt gror det fast. Man kan velsagtens ane det, mens det sker, men først senere ved man, at det var det, der skete.

Bogens fortæller, Ditte, flytter i løbet af otte måneder 17 gange, til og fra venners lejligheder. Alt imens udspilles en kærlighedshistorie. Bogen begynder ved den første euforiske lykke henover små, umærkelige krisetegn og frem til den uafvendelige slutning.

Ditte er bogens forfatter, Ditte Steensballe, men i en yngre udgave. Jakob er forfatteren Jakob Ejersbo, der ved forholdets begyndelse netop havde udgivet romanen Nordkraft.

ANMELDERNE SKREV
"»Lejligheder – en kærlighedshistorie« er bestemt en sympatisk roman om, hvor vanskeligt det kan være at elske og især elske et sammensat kunstnersind, og der er en hverdagspoesi i Steensballes sprog, som forlener kærlighedshistoriens småtrivialiteter med et skær af ømhed og melankoli."
- Berlingske

"Kærligheden til Jakob Ejersbo erindres detaljeret gennem steder og sanser"
- Politiken
Impression
Add to shelf
Listen in app
1Impression
Sign in or Register
Ginie Finken
Ginie Finkenshared an impression8 months ago

Jeg ved ikke helt. Egentlig synes jeg den er ret god, og det tror det er sådan en der gør indtryk på en på længere sigt.- sådan skrev jeg ret efter at have læst den i 2017, og det er en af de bæger som jeg stadig tænker på, så ja den gav meget på den lange ban.

Jeg skrev fortsat: Nu kender jeg ikke så meget til Jakob Ejersbo, så jeg kan ikke helt beslutte mig for om hun udleverer ham i bogen, eller hvorvidt det hele er sandt. Men selve fortællingen er god.

Citater fra bogen:
“I mørker bor en fantasi, hvis lige ikke findes i lyset”

“lær af dagen i går, lev for dagen i dag, se frem til dagen i morgen. Hvil dig hver eftermiddag.”

Læst i juni 2017

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Lejligheder - en kærlighedshistorie, Ditte Steensballe
Lejligheder - en kærlighedshistorie
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)