Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
da
Audio
Liane Moriarty

Min mands hemmelighed

Listen in app
12:38:01
  • 👍2
  • 💡1
  • 🎯1
Min mands hemmelighed har fået en fantastisk succes i udlandet, og på Amazon står læsere i kø for at rose Liane Moriartys seneste bog.

Cecilia Fitzpatrick lever et pletfrit, borgerligt husmoder liv med sine børn, sin mand og deres hjem som det helt centrale nøglepunkt. Det hele er velorganiseret, de tre døtre er glade og trives, og Cecilia er tilfreds med sit liv. Hendes mand rejser en del i forbindelse med si tarbejde, og under en af hans forretningsrejser finder Cecilia et brev fra ham, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. På den ene side ved hun, at hun ikke bør åbne det, mens hun på den anden er ved at sprænges af nysgerrighed. Så hun åbner det - og alt, hvad hun hidtil har troet på, kollapser.

Sideløbende følger vi Will, Tess og Felicity, som har succes med et lille firma, de sammen har skabt. De er venner og familie - Will og Tesser gift, og Felicity er Tess' kusine. Derfor er det også lidt af en bombe i hendes liv, da Will og Felicity afslører, at de igennem længere tid har haft en affære, som de er nødt til at udleve. Exit Tess, som rejser med sin søn Liam til Sydney, hvor hun slår sig ned hos sin mor, indtil hun igen får greb om sit liv. Hun møder en gammel kæreste på skolen, hvor hun lader sin søn indskrive, og det viser sig, at Cecilia er er blandt skolens toneangivende mødre. Tess' gamle flamme er pludselig under mistanke for at have myrdet en lille pige for år tilbage, og på den måde flettes de medvirkendes liv sammen i en helt utrolig spændingsbog, der holder sin læser fanget.
Impression
Add to shelf

Other versions

Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
Listen in app
2Impressions
  • 👍Worth reading2
  • 💡Learnt A Lot1
  • 🎯Worthwhile1
Sign in or Register
Marie Louise Vadsholt Sørensen
Marie Louise Vadsholt Sørensenshared an impressionlast year
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

En bog som virkelig fanger en 👏 kan varmt anbefales. Ville ønske der var en 2'er,😉

Joan Agerlin Gjedtvoldsen
Joan Agerlin Gjedtvoldsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Fantastisk bog. Tiden står stille ,når man hører den.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
Min mands hemmelighed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)