Alt eller intet, Nicola Yoon
da
Audio
Nicola Yoon

Alt eller intet

Listen in app
6:03:50
  • 👍6
  • 🎯5
  • 💞3
Madelines liv ligner ikke nogen andens: "Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. Jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske."

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt ...

"Hvis du er fan af John Greens ‘En flænge i himlen‘ eller Gayle Formans ‘Hvis jeg bliver‘, så er ‘Alt eller intet‘ bogen for dig." – The Guardian"En pulserende, gribende og original fortælling." – Bustle.com"Pragtfuld og poetisk." – The New York Times"‘Alt eller intet‘ er kraftfuld, storartet, hjerteskærende – og så opslugende, at jeg ikke kunne lægge den fra mig." – Jennifer Niven, forfatteren til "Som stjerner på himlen""En helt unik og smuk læseoplevelse. Pragtfuldt skrevet og blandet med originale illustrationer for at fortælle en kærlighedshistorie som ingen anden." – David Arnold, forfatteren til "Mosquitoland"

Nicola Yoon (f. 1972) er opvokset på Jamaica og senere i Brooklyn, men bor nu i Los Angeles med sin mand og datter. "Alt eller intet" fra 2015 er hendes debutroman, og den er blevet filmatiseret i 2017.

Opfølgeren "Solen er også en stjerne" udkom i 2016 og modtog året efter den prestigefulde Printz Honour Awards i USA.

Nicola Yoon betragter sig selv som håbløs romantiker, der helt og holdent tror på kærlighed ved første blik, og på at kærligheden varer evigt.
Impression
Add to shelf

Other versions

Alt eller intet, Nicola Yoon
Nicola Yoon
Alt eller intet
  • 1.1K
  • 45
  • 52
  • 200
da
Books
Listen in app
417Listeners6Impressions
  • 👍Worth reading6
  • 🎯Worthwhile5
  • 💞Loved Up3
Sign in or Register
Carina Sangill Overgaard
Carina Sangill Overgaardshared an impressionlast year
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Virkelig god bog om livets værdi.

Lea Koch Vistisen
Lea Koch Vistisenshared an impressionlast month
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable
🐼Fluffy
💧Soppy

Marlene Louise Klüver Hyldahl
Marlene Louise Klüver Hyldahlshared an impression8 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
💞Loved Up
🚀Unputdownable
💧Soppy

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Alt eller intet, Nicola Yoon
Alt eller intet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)