nb
Orage

Mordet på Olof Palme

unavailable
Statsminister Olof Palme ble skutt på åpen gate, hovedmistenkte ble løslatt og våpenet ble aldri funnet. Hvem tok livet av Sveriges leder, og hvordan klarte morderen å rømme?

Attentatet på Sveriges statsminister i 1986 har blitt et nasjonalt traume. Olof Palme var en mann som ble karakterisert som "revolusjonær reformist" og han ble skutt midt i Stockholm på vei hjem etter å ha vært ute med familien. Gjerningsmannen flyktet og politiet har ikke klart å produsere en beskrivelse av gjerningsmannen. I krysset mellom Sveavägen og Tunnelgatan er det en liten minneplate på fortauet for å hedre Palme. Sørgende og politiske støttespillere satte røde roser der i flere måneder, og til slutt satte politiet opp overvåkingskameraer i håp om å finne morderen. Men ingen som kan mistenkes har returnert til åstedet ... Her får vi følge Palme under den siste dagen i livet sitt og ta del i etterspillet.

Kjente forbrytelser er en serie om de mest sjokkerende forbrytelsene som både har fengslet og skremt omverdenen. I kortere artikler og rapporter får vi et innblikk i straffesakene som fortsetter å interessere oss også i dag.

Ursprungligen publicerad av Orage.
This audiobook is currently unavailable
0:18:55
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)