Val Emmich,Benj Pasek,Justin Paul,Steven Levenson

Kære Evan Hansen

Listen in app
Da den rodløse high school-elev Evan Hansen ved et tilfælde får fingrene i et brev, der aldrig skulle have nået hans vej, får han sit livs chance for endelig at høre til. Det kræver bare, at han holder en skamfuld løgn ved lige. Familien Murphy må få alt i verden ikke opdage, at Evan ikke var bedste venner med den søn de på tragisk vis mistede i en ulykke.Desperate for at lære deres gådefulde afdøde søn bedre at kende tager familien Evan ind som deres egen. Men som deres relation bliver dybere, begynder Evan at indse, at han måske har gang i noget helt forkert. Da løgnen bliver sværere og sværere at opretholde, må Evan overkomme den største af alle hans forhindringer - ham selv.Bogen er baseret på Broadway-musicalen "Dear Evan Hansen", der har gået sin sejrsgang siden 2015 og har vundet seks Tony-priser, blandt andet for "Bedste musical".

Benj Passek (f. 1985) og Justin Paul (f.1985) udgør tilsammen musicalduoen Pasek & Paul, der skaber musicalteater, -film og -TV. De har bidraget med sange til blandt andet La La Land, som de vandt både en Golden Globe og en Oscar for. Deres musical "Dear Evan Hansen" er blevet en kæmpe Broadway-succes og har desuden vundet adskillige priser.

Steven Levenson (f. 1984) er en amerikansk dramatiker og manuskriptforfatter. Han skrev hitmusicalen "Dear Evan Hansen", som han vandt en den anerkendte musicalpris Tony for.

Val Emmich (f.1979) er en amerikansk forfatter, sanger og skuespiller. Sideløbende med sin skuespil- og musikkarriere har han skrevet populære bøger, blandt andet bogversionen af "Dear Evan Hansen", der blev en New York Times-bestseller.
8:52:10
Publisher
CarlsenPuls

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Kære Evan Hansen, Val Emmich, Benj Pasek, Justin Paul, Steven Levenson
Kære Evan Hansen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)