Calendar Girl: Februar, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: Februar

Listen in app
3:29:19
  • 💞5
  • 🚀5
  • 👍4
Årets frækkeste læseoplevelse

I FEBRUAR rejser Mia til Seattle, hvor hun skal være muse for den internationalt berømte franske kunstner Alec Dubois og stå model for en række malerier til en stor udstilling. Alec og Mia tilbringer timevis sammen i hans atelier, og lige så stille opdager Mia, at den excentriske franskmand har flere talenter at byde på end sine kunstneriske …

Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en serie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Hendes erotiske romanceserie om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: Februar, Audrey Carlan
Listen in app
671Listeners8Impressions
  • 💞Loved Up5
  • 🚀Unputdownable5
  • 👍Worth reading4
Sign in or Register
Stine Laura Knudsen
Stine Laura Knudsenshared an impression25 days ago
💞Loved Up

🤩

Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenshared an impression3 months ago
👍Worth reading
💞Loved Up
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Skøn forsættelse.

Christina Hansen
Christina Hansenshared an impression2 years ago
🎯Worthwhile

Den er fantastisk!

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: Februar, Audrey Carlan
Calendar Girl: Februar
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)