Hjernen på overarbejde, Henrik Tingleff, Vibeke Lunding-Gregersen
da
Audio
Henrik Tingleff,Vibeke Lunding-Gregersen

Hjernen på overarbejde

Listen in app
5:51:16
  • 👍19
  • 💡12
  • 🎯5
Hjernen på Overarbejde beskriver, hvordan mennesket og menneskehjernen ikke længere hurtigt nok kan tilpasse sig udviklingen i det moderne samfund, og hvordan det resulterer i, at hjernen overbelastes.

Vi kan ikke nøjes med at konstatere og lade stå til. Vi bliver nødt til at gøre noget. Sammen. En vej til et bæredygtigt liv og samfund går ifølge bogens forfattere gennem menneskets særlige evne til compassion.

Vi skal hverken fjerne effektiviseringer, fornyelser eller tjene færre penge. Eller for den sags skyld bare have det rart. Målet med compassion er at anvende en langtidsholdbar tilgang til profit og performance. Til uddannelse og udvikling, liv og læring, til det moderne liv. Både privat og professionelt. En tilgang baseret på den stærkeste ressource vi har: Menneskehjernen.

Hjernen på Overarbejde giver dig praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser. Bogen er til dig, der indimellem har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Til politikere og beslutningstagere der vil skabe bæredygtige løsninger. Den er til ledere og medarbejdere, der ønsker trivsel i travlhed og forandring. Sammen og hver for sig.

Bogen er til mennesker.
Publisher
Mindwork
Impression
Add to shelf
Listen in app
2.6KListeners23Impressions
  • 👍Worth reading19
  • 💡Learnt A Lot12
  • 🎯Worthwhile5
Sign in or Register
Jan
Janshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Faldt over den ved et tilfælde og sikke et held! Interessant at læse om hjernens udvikling gennem tiderne og om hvad der rent faktisk foregår i hovederne på os når vi møder de udfordringer en moderne hverdag byder os. Den praktiske tilgang til at udøve compassion er helt fantastisk og det er rigtigt rart at få sat ord på de ting som betyder at vores liv og hverdag i perioder fungerer bedre eller dårligere... Det er absolut blevet lettere at styre uden om de fælder man let falder i når ens liv pisker derudaf. Rigtig god læsning!

Jeanette Ørskov Madsen
Jeanette Ørskov Madsenshared an impressionlast year
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

En rigtig god bog og helt sikkert noget jeg bruge i mit arbejdsliv og privatliv.

Charlotte Grynderup Langhoff
Charlotte Grynderup Langhoffshared an impressionlast year

Giver stof til eftertanke

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Hjernen på overarbejde, Henrik Tingleff, Vibeke Lunding-Gregersen
Hjernen på overarbejde
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)