Flosset, Cecelia Ahern
da
Audio
Cecelia Ahern

Flosset

Listen in app
14:09:12
  • 🎯3
  • 🚀3
  • 👍3
I Celestines verden er alt perfekt, og alt skal være perfekt.

Celestine kommer fra en idyllisk familie, hun er smuk, får gode karakterer og har en kæreste, Art, der elsker hende. Hvad mere kan man ønske sig? Flosset foregår i en tid ikke langt fra vores i en verden, hvor det perfekte efterstræbes af alle. Arts far, dommer Crevan, leder et korstog mod de svage, de moralsk forkerte, mod alle de, der forbryder sig mod reglen om at være en perfekt borger. Det er ham, der dømmer og bestemmer, hvem der skal mærkes med det frygtede F, hvis de falder uden for normen. Er man først mærket, skal det kunne ses af alle, og man er udstødt fra samfundet, har begrænsede rettigheder og er shamed for resten af livet.

Da Celestine ser en ældre mand på bussen komme i problemer, tøver hun ikke med at hjælpe ham. Hvad så, hvis han er mærket, han er vel stadig et menneske? Hendes beslutning om at hjælpe den ældre mand stiller Celestine over for sit livs valg: hun må enten benægte, hvad hun har gjort eller stå fast på sine principper med fare for, at hun dermed må vinke farvel til det perfekte liv, hun hidtil har levet – inklusive Art …

Cecelia Ahern er født og opvokset i Dublin, hun er uddannet inden for journalistik og mediekommunikation. Hendes mange bøger er udkommet i næsten 50 forskellige lande og er solgt i flere end 25 millioner eksemplarer verden over. Cecelia Ahern har bl.a. skrevet bestsellerne bag den populære film P.S. Jeg elsker dig. Flosset er hendes første ungdomsroman.
Impression
Add to shelf

Other versions

Flosset, Cecelia Ahern
Listen in app
309Listeners3Impressions
  • 🎯Worthwhile3
  • 🚀Unputdownable3
  • 👍Worth reading3
Sign in or Register
Karla Louise Kvia
Karla Louise Kviashared an impressionlast year
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

For mig personligt er det en god bog. Det er en bog som minder om ‘Hunger Games’ universet. Bare på sin helt egen måde.
Den har gode pointer ift. moral.
Jeg vil kategorisere bogen som ungdomslitteratur, men er totalt fan. Den er medrivende! Jeg er allerede igang med efterfølgeren ‘Perfekt’.

liv Jensen
liv Jensenshared an impressionlast year
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable

God og spændende bog

Cecilie Petrine Harbo
Cecilie Petrine Harboshared an impressionlast year
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Flosset, Cecelia Ahern
Flosset
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)