Johan Theorin

Blodlag

Listen in app
BLODLAG er en del af Johan Theorins på en gang urovækkende og intense Ølandskvartet. Bogen kan læses uafhængigt af de andre bøger i serien.
Det er forår på Øland, og ved det gamle stenbrud i Stenvik har den pensionerede skipper Gerlof Davidsson fået nye naboer. Han er vendt tilbage til området for at nyde forårssolen – måske for sidste gang. Men foråret bliver ikke fredfyldt, for i takt med at sneen smelter, blotlægges gamle hemmeligheder. Desuden har et par af tilflytterne ikke respekteret øens uskrevne regler – de har bygget deres villaer ved stenbruddet alt for tæt på grænsen til den røde aflejring i kalkstensklippen, blodlaget, og den grænse har altid betydet ulykke.
BLODLAG er indlæst af Jens Jørn Spottag, der ikke bare er en af landets absolut bedste lydbogsindlæsere; han er også en kendt og afholdt skuespiller, der har optrådt på teatre landet over og desuden er kendt fra både tv-skærmen og det store lærred.
11:06:01
Publisher
Modtryk
Translator
Dorthe Nors

Other versions

Blodlag, Johan Theorin

Impressions

Helle Vestergaard Iversen
Helle Vestergaard Iversenshared an impression3 months ago
👍Worth reading
🚀Unputdownable

Jan Leif Hansen
Jan Leif Hansenshared an impression4 months ago
👍Worth reading

Jenni Meisner Carstensen
Jenni Meisner Carstensenshared an impression5 months ago
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Blodlag, Johan Theorin
Blodlag
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)