da
Audio
Jan Mogensen

2. december: Skovnisserne

Listen in app
Det er den 2. december hos de sjældne skovnisser i nissehøjen. Men det er en travl dag, for det er både skovnissebagedag, skovnissepyntedag, skovnisselæsehistoriedag og skovnisseopvaskedag. Lille Nis gider bare ikke vaske op. Heldigvis kan han få lidt hjælp fra sin ven kraven.

Gør ventetiden til juleaften lidt kortere med 24 korte fortællinger fra Pixi. Lyt med om alle de spændende ting, der sker i december, når indbyggerne i Vorby forbereder sig på julens kommen. Det går ikke stille for sig, når både nisser, katte og børn alle hjælper til for at redde julen. Velegnet som godnatlytning for de mindste.

Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?" og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H.C. Andersen til Bjarne Reuter. Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012). Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988 samt Fortællefantordenen i 2001.
0:02:39
Publisher
Carlsen

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

2. december: Skovnisserne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)