Marie Aubert

Jeg er egentlig ikke sådan

Listen in app
Det er maj, og Linnea skal konfirmeres. Kjolen hænger klar til den store fest, men Linnea cykler hvileløst omkring efter en afvisning, hun ikke kan håndtere.
Hanne har ikke været hjemme i bygden, siden dengang hun var 'hende den tykke'. Nu, hvor hun kommer tilbage til niecens konfirmation med en ny kæreste, mærker hun et voksende raseri over, hvor meget flinkere folk pludselig er overfor hende, efter hun har tabt sig.
Bård, Linneas far, har hele sit liv været fast besluttet på at være en bedre mand end sin egen far. Men hvilken slags mand bliver han nu, hvor alting er begyndt at skride?
Bedstefar Nils vil bare alle det bedste. Og alligevel ser det ikke ud til at være godt nok.
"Jeg er egentlig ikke sådan" er en roman om frygten for de andres blik og om længslen efter at blive set – og om det risikable ved at lade et andet menneske komme tæt på.Marie Aubert (f. 1979) er en norsk forfatter og skribent. Hun har tidligere arbejdet i forlagsbranchen og været kommunikationsrådgiver og journalist. Hun debuterede i 2016 til strålende anmeldelser med novellesamlingen "Må jeg komme med dig hjem" og har efterfølgende udgivet romanen "Voksne mennesker" (2019), som blev nomineret til Bokhandlerprisen. "Jeg er egentlig ikke sådan" er Marie Auberts tredje bog.
4:37:30
Copyright owner
Lindhardt og Ringhof
Publication year
2023
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)