da
Audio
Nadia Plesner

Simple living. Kamp og kunst fra en campingvogn

Listen in app
Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Det er fortællingen om, hvordan en dansk kunststuderende udfordrede verdens største modehus, Louis Vuitton – og vandt.

Simple Living er også en gribende skæbnefortælling om en ung kvinde, der rejser til udlandet med udsigt til drømmemanden og drømmestudiet, men havner i en fugtig campingvogn, invalideret og bedraget. Det er fortællingen om, hvordan hun en vinterdag skriver sine drømme op på en iskold køkkenlåge og seks år senere står på FN’s bonede gulve som fortaler for kunstnerisk ytringsfrihed.

ANMELDERNE SKREV
"Bogen er en utrolig, medrivende skildring om et menneskes samvittighed og stædighed."
- Lokalavisen Frederiksberg

"Kunstneren Nadia Plesners fortælling om sit liv er en vellykket blanding af chick lit og et manifest om kunst og ytringsfrihed."
- Weekendavisen

"Hvem har retten til en tegning? Det spørgsmål fører vidt omkring i Nadia Plesners læseværdige bog (...) Fortællingen er umiddelbart vedkommende. Temaet lille, idealistiske Nadia versus store, kapitalstærke Vuitton sælger nærmest sig selv, og så betjener forfatteren sig af en række litterære virkemidler, der hæver teksten sprogligt."
- Jyllands-Posten
11:08:19
Translator
Ingrid Hilwerda

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Simple living. Kamp og kunst fra en campingvogn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)