Homo Deus - En kort historie om i morgen, Yuval Noah Harari
da
Audio
Yuval Noah Harari

Homo Deus - En kort historie om i morgen

Listen in app
16:02:01
  • 👍4
  • 💤1
  • 🙈1
HVAD VIL FREMTIDEN BRINGE?Krig er forældet – du har større risiko for at begå selvmord end at dø i kamp.Hungersnød forsvinder – du har større risiko for at dø af overvægt end af sult.Døden er bare et teknisk problem – lighed er yt, men udødelighed er in"Homo Deus" udforsker de projekter, drømme og mareridt, som vil forme det 21. århundrede – fra hvordan vi overvinder døden, til hvordan vi skaber kunstig intelligens. Bogen stiller det fundamentale spørgsmål: Hvor går mennesket hen herfra? Og hvordan kan vi forsvare en skrøbelig verden mod vores egne destruktive kræfter? Dette er det næste stadie i menneskets evolution. Dette er "Homo Deus".

Yuval Noah Harari har en ph.d. i historie fra University of Oxford og forelæser nu på Hebrew University of Jerusalem med speciale i verdenshistorie. Hans forrige bog, "Sapiens – En kort historie om menneskeheden", er udkommet på næsten 40 sprog og er blevet en international bestseller.
Impression
Add to shelf
Listen in app
6Impressions
  • 👍Worth reading4
  • 💤Borrrriiinnng!1
  • 🙈Lost On Me1
Sign in or Register
Kasper Ohmeyer
Kasper Ohmeyershared an impression8 months ago
🙈Lost On Me

Det er en bog, der forsøger at gabe over for meget. Desværre ender det ofte i forsimplede argumenter, og tynde analyser, og jeg føler aldrig, man får en kvalificeret vurdering af, hvordan fremtiden vil tegne sig. Dette skyldes desværre også, at de mange forsimplede argumenter efterlader forfatteren med en begrænset troværdighed...

Peder Trolle Balsløv
Peder Trolle Balsløvshared an impression8 months ago
👍Worth reading

Harari viser den uhyggelige fremtid som den smartphoneafhængige, informationsfascinerede og måske uddøende?? homo sapiens står overfor når teknologien snart overgår menneskets evner ... skræmmende billede der vises... men læs den

Sabina Olsen
Sabina Olsenshared an impression9 months ago
💤Borrrriiinnng!

Kedelig kedelig kedelig forventede mere eftersom titlen lød indbydende

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Homo Deus - En kort historie om i morgen, Yuval Noah Harari
Homo Deus - En kort historie om i morgen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)