En sag for Helen Walsh, Marian Keyes
da
Audio
Marian Keyes

En sag for Helen Walsh

Listen in app
15:39:51
  • 🌴1
  • 🚀1
  • 😄1
Marian Keyes er tilbage med sin femte selvstændige roman om Walsh-søstrene, som læserne kender fra VANDMELONEN, RACHELS FERIE, ENGLE og ER DER NOGEN?

EN SAG FOR HELEN WALSH er historien om den femte og sidste af Walsh-søstrene, Helen, der befinder sig langt inde i depressionens tåger. Helen er 34 år og privatdetektiv, eller måske var privatdetektiv, for det er længe siden, at hun har haft en sag at opklare, og hun er netop blevet tvunget til at opgive sin lejlighed og flytte hjem til mor og far igen.

Gudskelov dukker der imidlertid et job op: Rockstjernen Wayne Diffney er forsvundet umiddelbart inden en stor reunion-koncert med boybandet Laddz, og Helen har nu en uge til at finde ham, uden at pressen og offentligheden får nys om, at han er væk.Pressen skriver:

»Bestsellerforfatteren Maria Keyes formår om nogen at skrive let og lækker chick-lit, der behandler så tunge emner som stofmisbrug, sorgbearbejdning og – i ”En sag for Helen Walsh” – depression. Serien om Walsh-søstrene strækker sig nu over fem bøger og kan sagtens læses usammenhængende, selv om de all er værd at have liggende øverst i strandtasken, feriekufferten eller bare på natbordet.«

- SØNDAG
Publishers
Rosinante Co, Cicero
Impression
Add to shelf

Other versions

En sag for Helen Walsh, Marian Keyes
Listen in app
109Listeners1Impression
  • 🌴Beach Bag Book1
  • 🚀Unputdownable1
  • 😄LOLZ1
Sign in or Register
Thomas le Fevre
Thomas le Fevreshared an impression7 months ago
👍Worth reading
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
😄LOLZ

Den er så sjov!

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

En sag for Helen Walsh, Marian Keyes
En sag for Helen Walsh
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)