Kate Eberlen

Måske mødes vi

Listen in app
Et enkelt blik, to fremmede, der krydser hinandens vej et kort sekund, før de vender tilbage til hver sit liv.

Tess og Gus er skabt for hinanden, de har bare aldrig rigtig mødt hinanden. De har strejfet hinandens liv flere gange uden at vide det. Første gang det sker, er de atten år, og de er begge to i Firenze. Tess er på interrail, før hun skal begynde på universitetet, og hun ved stadig ikke, at hendes liv vil forandre sig for altid, når hun kommer hjem. Gus er i Firenze for at komme væk fra det hele. Hans liv har nemlig allerede forandret sig pludseligt og dramatisk. I de næste seksten år vil livet og kærligheden stille dem over for vidt forskellige
udfordringer. Adskilt af omstændigheder uden for deres egen kontrol, og med meget små chancer for nogensinde at komme til at mødes igen.

Måske mødes vi er en af de romaner, der fanger sin læser fra allerførste sætning. En velskrevet og klog roman om livets store spørgsmål, om sorg og svigt, om venskab og kærlighed og om skæbner, der krydser hinanden tilfældigt – måske.
13:39:36
Translator
Bente Kastberg

Other versions

Måske mødes vi, Kate Eberlen

Impressions

Mette
Metteshared an impression2 months ago

Julie Heidi Reinhard
Julie Heidi Reinhard shared an impression5 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💞Loved Up
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Maibritt Vith Johnsen
Maibritt Vith Johnsenshared an impression5 months ago
👍Worth reading
💞Loved Up
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Måske mødes vi, Kate Eberlen
Måske mødes vi
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)