SKAM Sæson 2, Noora, Julie Andem
da
Audio
Julie Andem

SKAM Sæson 2, Noora

Listen in app
6:00:20
  • 🐼1
  • 💡1
  • 🎯1
Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener, der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.

Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og andet bind handler om Noora, som er den smukke pige i venindegruppen. Hun har tilsyneladende styr på sit eget liv og hjælper andre med deres. Men Noora kæmper med at leve op til det hele og må indse, at »mennesker har brug for mennesker«. Manuskriptet er en kærlighedshistorie mellem 1.g.'eren Noora og William fra 3. g.Pressen skriver: 

»I Råmanus bøgerne er der meget der ikke er med i serien. Der er scener der er skrevet men ikke optaget, der er optagede scener der er blevet slettet. Der er sætninger der ikke er de samme som i serien […] Der er massere af små finurligheder med i bogen, som jeg synes er mega vigtige. Og derfor er det fedt at have bogen.«

***** - Krummeskrummelurer
Series
SKAM
Translator
Eskil Hein
Impression
Add to shelf

Other versions

SKAM Sæson 2, Noora, Julie Andem
Listen in app
56Listeners1Impression
  • 🐼Fluffy1
  • 💡Learnt A Lot1
  • 🎯Worthwhile1
Sign in or Register
Ditte Hjort Nielsen
Ditte Hjort Nielsenshared an impression5 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

SKAM Sæson 2, Noora, Julie Andem
SKAM Sæson 2, Noora
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)