Agatha Christie

Mordet i Orientekspressen

Listen in app
Rosenkilde & Bahnhof nyudgiver Agathe Christies krimier. Bøgerne er sprogligt reviderede.Den kendte detektiv Hercule Poirot får i sidste øjeblik en ledig plads i Istanbul-Calais-vognen på det berømte tog Orientekspressen. Toget sidder fast i en snedrive i Jugoslavien, og en passager bliver myrdet. Hvad er der sket? Gerningsstedet er totalt isoleret fra omverdenen og uden adgang fra de andre vogne i toget, så det må være en af de tolv passagerer, der har begået mordet. Mange af dem har et motiv til at dræbe Ratchett, som viser sig ikke at have rent mel i posen. Poirot burde som "øjenvidne" have et forspring i opklaringen af drabet. Men i passagerernes bagage viser der sig at være mange indicier, der peger i forskellige retninger, ligesom der foregår en hel del mystiske hændelser.Mordet i Orientekspressen er en af Agatha Christies mest kendte kriminalromaner.Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (1890-1976), britisk kriminalforfatter. En af de til alle tider mest elskede forfattere inden for denne klassiske genre. Hun skrev omkring 80 kriminalromaner og er – især med disse værker – oversat til alverdens sprog. Hendes figurer Hercule Poirot og Miss Marple står helt centralt i den britiske kriminaltradition. Derudover skrev Agatha Christie både noveller og skuespil samt – hvad der måske vil være en overraskelse for flere – seks kærlighedsromaner under pseudonymet Mary Westmacott. Hendes kriminallystspil The Mousetrap er det længst løbende teaterstykke i historien.

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.
6:20:39
Translator
Poul Ib Liebe

Other versions

Impressions

Gitte Susan Nørbo Pagh
Gitte Susan Nørbo Paghshared an impression9 months ago
👎Give This a Miss

Virkelig kedelig

Tara Gregers
Tara Gregersshared an impressionlast month
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Dette er en af A. Christie’s bedre Poirothistorier.
Denne er godt indtalt og plottet er godt.

Y

Maja Rymer Jensen
Maja Rymer Jensenshared an impressionlast year
👍Worth reading
🌴Beach Bag Book

Klassiker!

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Mordet i Orientekspressen, Agatha Christie
Mordet i Orientekspressen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)