1956. Bernie Gunther er på flugt fra sit franske skjul, hvor Erich Mielke og hans gorillaer i det østtyske sikkerhedspoliti, Stasi, har fundet ham. Manden, som Mielke har sat til at jage Bernie, og som stille og roligt skubber ham tættere på Tyskland, er en gammel kollega fra tiden hos kriminalpolitiet i Berlin. En på alle måder spektakulær sag blev i 1939 deres sidste sammen.

1939. Bernie indkaldes til Berghof, Hitlers private hjem i bjergene i Obersalzberg. En tysk ingeniør er blevet myrdet, og Hitlers højre hånd, selveste Martin Bormann, ønsker sagen opklaret så hurtigt og så smertefrit som muligt, uden at Føreren nogensinde må finde ud af, at hans private domæne har været hjemsted for mord.

BERLINERBLÅT er det måske mest bemærkelsesværdige af Bernie Gunthers eventyr. Flere lande og sytten år adskiller mordet på Berghof og hans nuværende situation, og igen må Bernie erfare, at fortiden altid indhenter ham til sidst. Denne gang hjemme i Tyskland.
This audiobook is currently unavailable
17:32:25
Publisher
Modtryk

Impressions

Mette Molbo
Mette Molboshared an impressionlast year
💡Learnt A Lot

Virkelig spændende og interesant læsning.

Mette
Metteshared an impression2 years ago
💡Learnt A Lot

Måske en lidt og til tider rodet bog, men den holdet dig hele vejen og er samtidig en god historisk roman

Svend Amstrup Jeppesen
Svend Amstrup Jeppesenshared an impression5 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Berlinerblåt, Philip Kerr
Berlinerblåt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)