da
Audio
Inge Eriksen

Luderen fra Gomorra

Listen in app
I år 4693 er Jorden så nedslidt og udpint, at den ikke længere er beboelig for mennesker, og dens befolkning forlader den hastigt på overfyldte rumskibe. Fey arbejder som luder på et elektronisk bordel i en verden, hvor krop, følelse og intellekt holdes skarpt adskilt. Samtidig følger bogen politikeren Tukhalele og de fire besætningsmedlemmer på rumskibet Jezabel II.

Luderen fra Gomorra er første bind i serien Rummet uden tid, som Inge Eriksen modtog Science Fiction Cirklens litteraturpris for i 1986.Inge Eriksens science fiction-serie "Rummet uden tid" foregår omkring år 4700, hvor Jordens befolkning har været nødt til at forlade den gamle udtjente planet og sprede sig ud i galaksen. Her lever folk et liv, hvor krop, følelse og intellekt må være skarpt adskilt, for at man kan passe ind i samfundet.

Den danske forfatter Inge Eriksen (1935-2015) debuterede i 1975 med "Kællinger i Danmark: agitationer fra ingenmandsland", og siden da udgav hun en lang række romaner i forskellige genrer såsom science fiction, realisme og kærlighedsromaner. Inge Eriksen var kendt som både værdikritiker, samfundsdebattør og feminist.
14:15:27
Copyright owner
Lindhardt og Ringhof
Publication year
2022
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)