Krystal Sutherland

Vores kemiske hjerter

Listen in app
Til dig, der elskede Lad ulvene komme, Fordelene ved at være en bænkevarmer , Paper Town og En flænge i himlen.Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Greta Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om - hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Greta og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?En varm og tankevækkende fortælling om ung kærlighed, teenageliv, sorg og håb.

Krystal Sutherland er en prisbelønnet, australsk forfatter, hvis debutbog "Vores kemiske hjerter" har vundet stor international anerkendelse blandt læsere og anmeldere.

Krystal Sutherland er født og opvokset i Australien, hvor hun stadig bor en del af tiden, når hun ikke befinder sig i sit andet hjem i Californien, USA.
8:10:36

Other versions

Vores kemiske hjerter, Krystal Sutherland

Impressions

Lone Nielsen
Lone Nielsenshared an impression2 years ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Vores kemiske hjerter, Krystal Sutherland
Vores kemiske hjerter
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)