Store små løgne, Liane Moriarty
da
Audio
Liane Moriarty

Store små løgne

Listen in app
12:13:59
  • 👍3
  • 🚀2
  • 🔮2
Er det mord? En tragisk hændelse? Eller bare forældre, der ikke kan opføre sig ordentligt. Sikkert er det i hvert fald, at nogen er død.

Store små løgne følger tre kvinder, som har hver sine udfordringer. Madeline er en stærk kvinde, sjov og skarp, lidenskabelig - og ikke den tilgivende type. Hendes ex-mand og hans nye yogi-kone er flyttet ind i Madelines elskede kvarter, og deres datter er startet i samme børnehave som Madelines yngste. Som om det ikke kunne være nok, lader det til, at hendes teenagedatter er begyndt at foretrække sin far fremfor Madeline.

Celeste er så smuk, der får folk til at standse op og kigge efter sig. Hun har et krævende sæt tvillinger, som skal starte i børnehaveklasse, og Celeste og hendes mand er på næsten royal vis klar til at indtageskolen, men sådan en position får man ikke uden videre. Den tredje kvinde, vi lærer at kende, er den enlige mor, Jane, som er så ung, at de andre tror, hun er barnepigen. Hun er tænksom, indadvendt og bærer på dybe hemmeligheder om sin søn. Da Madeline og Celeste tager Jane under deres vinger, har ingen af dem nogen ide om, hvor meget det vil ændre og påvirke deres liv.

Store små løgne er et skarpt portræt af ex-mænd og deres nye koner, mødre og døtre, skolegårdsskandaler - og de små farlige løgne, vi fortæller os selv for at klare hverdagen.

Liane Moriarty (f. 1966) har et stort forfatterskab bag sig og har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over. MIN MANDS HEMMELIGHED, hendes første roman oversat til dansk, har været månedens bog på Amazon. Forfatteren bor i Sydney med sin mand og deres to børn.
Impression
Add to shelf

Other versions

Store små løgne, Liane Moriarty
Listen in app
4Impressions
  • 👍Worth reading3
  • 🚀Unputdownable2
  • 🔮Hidden Depths2
Sign in or Register
Mette Schmidt
Mette Schmidtshared an impression3 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
😄LOLZ

Vil varmt anbefale at høre den. Underholdende, godt plot, velskrevet og god oplæser. Blev positivt overrasket. Har ikke set HBOserien.

Tanja Brenner
Tanja Brennershared an impressionlast year
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Super spændende fortælling om det liv der ligger under overfladen.

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyeshared an impression2 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Store små løgne, Liane Moriarty
Store små løgne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)