Grønne fingre søges, Annika Estassy
da
Audio
Annika Estassy

Grønne fingre søges

Listen in app
9:28:54
  • 👍4
  • 🎯2
  • 🐼2
I det nordlige Sverige, hvor der er koldt det meste af året, er det ikke en frodig kolonihave, man ser for sig som det første. Alligevel er den ældre dame Agnes’ kolonihave blevet udvalgt til at skulle portrætteres i tv. Det er en stor begivenhed i den lille by og særligt i kolonihaveforeningen. Men Agnes har et problem. Selvom det er sommer, har hun ikke kræfter til at holde haven smuk, og sønnen i USA er ikke til meget hjælp. Det hjælper heller ikke, at hun er kommet til at sige ja til at passe sin nabos temperamentsfulde kakadue, mens han rejser Jorden rundt.

Mange kilometer sydpå uden for Stockholm bor Leyla med sin mand Johan og deres seksårige søn Hugo. Johan kommer til at gå over stregen i et af sine raseriudbrud, og Leyla beslutter sig for at rejse væk sammen med Hugo. Hun besvarer en annonce, der tilbyder ophold i en kolonihave mod pasning af haven, og havner i Agnes’ kolonihave. I løbet af sommeren finder Leyla den pause, hun har haft brug for, men hverdagen venter for enden af ferien, og Leyla er nødt til at tage stilling til, hvad der skal ske.

Også Agnes skal træffe afgørende beslutninger, men af en helt anden årsag. Agnes synes egentlig, at de fleste andre mennesker er irriterende, men af en eller anden grund virker Leyla interessant. Leyla er meget lukket omkring sit privatliv, men måske kan Agnes’ erfaringer hjælpe hende?

Grønne fingre søges er en fortælling om at være udsat, men også om venskab, livsklogskab og en kolonihaves helende kraft.
Translator
Rane Knudsen
Impression
Add to shelf

Other versions

Grønne fingre søges, Annika Estassy
Listen in app
133Listeners4Impressions
  • 👍Worth reading4
  • 🎯Worthwhile2
  • 🐼Fluffy2
Sign in or Register
Morten Lyngbye
Morten Lyngbyeshared an impression5 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🐼Fluffy

Meget meget sød bog

Jeanette
Jeanetteshared an impression5 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🐼Fluffy

Dejlig feel good bog

Rikke Kristensen
Rikke Kristensenshared an impression4 months ago
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Grønne fingre søges, Annika Estassy
Grønne fingre søges
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)