hu
Audio
- Olrik

A vörös gyémánt - Szex és erotika

Listen in app
"„Alighogy a nyelvem hozzáért a másik mellbimbójához, a légzése máris azt sugallta, rögtön elélvez.
- Mekkora a kő? - kérdeztem.
- Elég! - nyögte.
Ismét a számba vettem a mellbimbóját. Úgy remegett, mint a nyárfalevél, és könnyedén ki tudtam gombolni a fűzőjét. Melle gyönyörű volt és feszes, peckesen álló, kemény bimbóval.
Felpattantam mellé a bárpultra, fölé hajoltam, és megismételtem a kérdést. - Mekkora a kő?"

A pénzzel küszködő magánnyomozó, amikor egy új ügyfél, egy fiatal nő egy kétes bárban akar vele találkozni, beleegyezik. Egy pillanatra sem hiszi el a nő szívszorító meséjét, de a lány elég vonzó ahhoz, hogy szemet hunyjon a hazugsága fölött. Ki tudja, talán a szexi ügyfélnek más tervei vannak...

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."

Olrik erotikus novellákat ír. A szerző további művei A magánorvos, A nimfa és a faunok, a Spanyol nyár, a Jenny, a kalóz és a Játék Mr. X-szel.
0:28:08
Publisher
LUST
Translator
- Lust

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

A vörös gyémánt - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)