Mette Finderup

Emmy 6 - Nu med udvoksning

Listen in app
Nogle gange kan det godt være svært at finde ud af, hvor grænsen går mellem at være Emmy egentlig-stadig-lidt-et-barn og Emmy snart-næsten-voksen-og-ansvarsfuld.

I hvert fald er det forvirrende den ene dag at blive væk fra sin mor i Ikea og blive kaldt over højtaleren som Emmy 8 år – og den næste dag blive headhuntet til at være barnepige og have det fulde ansvar for en lille terrorist på 6.

Det er heller ikke let, når ens nye klasselærer pludselig skærer igennem og siger, at man skal holde op med at opføre sig som børnehaveklassebørn og skal slutte fred med ens arvefjende, Ditte. Hvordan kan man lige det, når man har skændtes evig og altid, og det i øvrigt bare er tydeligt for enhver, at Ditte er en kæmpe ko? Kan man virkelig være snart-voksen nok til at tænke over, om man selv har en lille smule af ansvaret … Gys!

Og kan det overhovedet lade sig gøre at forklare både ens mor OG en vildtfremmed ekspedient i Magasin, at de skal holde op med højlydt at diskutere størrelsen på ens bryster og numse. Numse!? Når man når en vis alder, forvandler ens numse sig altså til en røv. Og lige præcis denne røv, vil meget hellere have et par fede jeans på end de babyblå flæser, som mor og ekspedient forsøger at trække ned over den.

Ja, der er nok at se til og tænke over for Emmy Leander Nielsen, nok-næsten-snart-voksen.
2:28:45

Impressions

Pernille Refstrup
Pernille Refstrupshared an impression2 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
😄LOLZ

Engang imellem kommer der tidspunkter hvor man ikke kan lade være med at bryde ud i latter.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Emmy 6 - Nu med udvoksning, Mette Finderup
Emmy 6 - Nu med udvoksning
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)