Dårlig karma, David Safier
da
Audio
David Safier

Dårlig karma

Listen in app
8:13:23
  • 🌴2
  • 👍1
  • 😄1
“Spidsfindig, åndfuld, komisk, skarpsindig, morsom ... en fabelagtig rejse gennem absurditeter.” Hessische Allgemeine

Den succesfulde tv-vært Kim Lange har endelig fået den store, eftertragtede fjernsynspris. Alligevel har det været en dårlig dag. Det værste øjeblik er, da hun får en glødende håndvask fra en russisk rumstation i hovedet og kommer til sig selv i en myretue med seks ben, følehorn og et abnormt bagparti. Kim forstår, at dette er den regning, hun må betale, fordi hun har samlet dårlig karma i sit liv. Men Kim har ikke lyst til at samle kagekrummer eller blive kommanderet rundt med af arbejdsmyrernes tyranniske leder, og hun kan heller ikke tillade, at hendes mand trøster sig med en anden. Hvad nu? Der findes kun én løsning: Hun må begynde at samle god karma.

På sin vej op - og ned - ad reinkarnationsstigen møder hun mange udfordringer og fristelser, og hun erfarer, at det ikke er tilfældigt, om man bliver genfødt som tarmbakterie, hamster eller hund. Men Kim er fast besluttet på at blive genforenet med sin familie og fylder møjsommeligt op på sin karmakonto. Tingene går bare ikke altid som planlagt...

Dårlig karma er romanen, som har fået Europa til at le. I Tyskland er bogen solgt i mere end 1,5 millioner eksemplarer, og den har været en bestseller i en række europæiske lande.

Copyright © 2007 by Rowohlt Verlag GmbH, Reinbek bei Hamburg
Oversat af Gísli Magnússon fra Mieses Karma

humor, reinkarnation, livsfilosofi
Impression
Add to shelf
Listen in app
2Impressions
  • 🌴Beach Bag Book2
  • 👍Worth reading1
  • 😄LOLZ1
Sign in or Register
Lisbeth
Lisbethshared an impressionlast year
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book

Sjov og dejlig fortæller

Mette Boisen
Mette Boisenshared an impressionlast month
🌴Beach Bag Book
😄LOLZ

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Dårlig karma, David Safier
Dårlig karma
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)