Calendar Girl: Juni, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: Juni

Listen in app
3:48:54
  • 🎯3
  • 👍2
  • 🚀1
Årets frækkeste læseoplevelse

Det er blevet JUNI, og næste stop på Mias rejse er Washington DC. Her i magtens centrum har en af landets mest velhavende mænd hyret Mia som arm candy til en række forretningsarrangementer. Mia er ikke ligefrem begejstret for sin aldrende klient, men så møder hun hans søn, Aaron – single, flot, rigere end rig og i en alder af 35 år den yngste senator i amerikansk historie. Mia har altid troet, at politik var kedeligt, men hun indser nu, at hun har taget grusomt fejl ...

Mia Saunders er på en mission: Hun skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Serien om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: Juni, Audrey Carlan
Listen in app
539Listeners4Impressions
  • 🎯Worthwhile3
  • 👍Worth reading2
  • 🚀Unputdownable1
Sign in or Register
Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenshared an impression22 days ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Viktoria Kodjebach
Viktoria Kodjebachshared an impression2 months ago
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book

Dorthe
Dortheshared an impression7 months ago
🎯Worthwhile

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: Juni, Audrey Carlan
Calendar Girl: Juni
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)