En lille god gerning, Lucy Dillon
da
Audio
Lucy Dillon

En lille god gerning

Listen in app
13:23:48
  • 👍9
  • 🎯4
  • 🚀4
”Om En lille god gerning”Libby og hendes mand Jason er flyttet tilbage til hans hjemby at forvandle familiens Bed and Breakfast til et moderne og trendy hotel.De har lagt London bag sig – og med det alle minder på godt og ondt.En dag, hvor Libby er ude at gå tur, finder hun en bevidstløs og såret kvinde. Det viser sig, at kvinden har mistet sin hukommelse; hun ved ikke, hvorfra hun kommer, hvor hun var på vej hen, og værst af alt synes ingen at savne hende ...Da Libby tilbyder at tage sig af hende, sætter denne lille handling af venlighed en kæde af begivenheder i gang, der kommer til at ændre mange menneskers liv.”En lille god gerning” er indlæst af Maria Garde

i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio

Anmeldelser af En lille god gerning


• Forfatteren Lucy Dillon er nutidens succes-romanforfatter som altid får sin romaner krydret med moral og kærlighed og råhygge, samt et glimt af humor.


• Hvad kan du gøre for at gøre verden til et bedre sted at være?


• Umulig-at-lægge-fra-sig roman om venskab og hemmeligheder, men mest af alt en roman om at udvise godhed og omsorg for mennesker, man ikke kender.


• Libby hjælper en fremmed, og forvandler sit liv i processen.


Lucy Dillon er kendt fra bestsellerromanerne ”Ensomme hjerter og herreløse hunde” og ”Mine 100 ting”, og hendes romaner sammenlignes ofte med Maeve Binchy og Elizabeth Noble.
Publisher
Lytteratur
Impression
Add to shelf
Listen in app
292Listeners13Impressions
  • 👍Worth reading9
  • 🎯Worthwhile4
  • 🚀Unputdownable4
Sign in or Register
Lisette Haarby
Lisette Haarbyshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Rigtig hyggelig bog

Ginie Finken
Ginie Finkenshared an impression16 days ago

Total letlæst eller lethørt bog. Meget forudsigelig men alligevel hyggelig og underholdende. Det her er en af den slags bøger, som egner sig fortrinligt til at blive hørt som lydbog. Det er måske ikke en bog jeg vil huske om flere år, men den underholdt mig fint nu, mens jeg syslede med forskellige småting.

Hørt som lydbog maj 2020

Julie Heidi Reinhard
Julie Heidi Reinhard shared an impression3 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable

Når jeg lytter til bøger, er den bedste følelse, at mærke stemningen og forestille sig omgivelserne og følelserne i historien. Denne bog var én af den slags. Når jeg ikke læste den, savnede jeg stemningen og historien og glædede mig til at lytte til mere.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

En lille god gerning, Lucy Dillon
En lille god gerning
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)