Calendar Girl: Januar, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: Januar

Listen in app
3:48:32
  • 🎯5
  • 👍5
  • 🐼4
Ny måned – ny by – ny mand

Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

I JANUAR går turen til Los Angeles. Her har Mias første klient, den charmerende surfer og manuskriptforfatter Wes Channing, brug for en date til en række events i Hollywood. Mia og Wes bliver straks gode venner og oplever en seksuel kemi, der får jorden til at ryste under dem. Men selvfølgelig skal de ikke forelske sig i hinanden, for kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

CALENDAR GIRL er en serie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Rejsen begynder her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier. Hendes serie om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: Januar, Audrey Carlan
Listen in app
  • 🎯Worthwhile5
  • 👍Worth reading5
  • 🐼Fluffy4
Sign in or Register
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Utrolig sød og romantisk bog, som er meget læseværdig. Virkelig god oplæser. Ser frem til at følge Mia på hendes rejse 😊

🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
😄LOLZ
🐼Fluffy

wow

Lennart Lindholm
Lennart Lindholmshared an impressionlast month
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: Januar, Audrey Carlan
Calendar Girl: Januar
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)