Echo Ridge, Karen M. Mcmanus
da
Audio
Karen M. Mcmanus

Echo Ridge

Listen in app
10:00:25
  • 👍1
Piger, der forsvinder i Echo Ridge, kommer sjældent hjem igen ...Echo Ridge er en lille by, og Ellery har aldrig været der før, men hun har hørt meget om den, for det var der, hendes moster forsvandt som 17-årig. Og for blot fem år siden blev byen landskendt, da årets homecoming queen blev myrdet. Nu skal Ellery bo der sammen med sin tvillingebror hos sin bedstemor, som hun knap nok kender.

Byen er fuld af hemmeligheder, og nogen truer med at gøre årets homecoming lige så farlig, som den var for fem år siden.

Efterhånden som Ellery lærer mere om Echo Ridge, står det klart: alle skjuler noget. Men hemmeligheder kan være farlige – og i Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv ...

Karen M. McManus har en BA i engelsk fra College of the Holy Cross og en master i journalistik fra Northeastern University. Når hun ikke arbejder eller skriver i Massachusetts, hvor hun bor, så elsker hun at rejse med sin søn. Hun debuterede med bestselleren "En af os lyver" i 2017. "Echo Ridge" er hendes anden roman.
Impression
Add to shelf

Other versions

Echo Ridge, Karen M. Mcmanus
Listen in app
26Listeners2Impressions
  • 👍Worth reading1
Sign in or Register
Christina Ruskjær
Christina Ruskjærshared an impressionlast year

Ikke egnet som lydbog

Christian Bonde Krægpøth
Christian Bonde Krægpøthshared an impressionlast year
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Echo Ridge, Karen M. Mcmanus
Echo Ridge
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)