Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 6, Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν
el
Audio
Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν

Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 6

Listen in app
Αφού δούλεψε σε ένα τμήμα της τηλεόρασης για την έναρξη μιας έκθεσης τέχνης στο Ράντερς, η Αν Λάρσεν αποφασίζει να επισκεφτεί τη Λιβ Λοκ και τον αδερφό της. Μόλις φτάνει στη διεύθυνση της Λιβ, βλέπει την πόρτα του διαμερίσματός της ανοιχτή και φοβάται ότι κάτι της συμβαίνει. Η Λιβ δεν είναι εκεί, αλλά η Αν επιβεβαιώνει τις φρικτές υποψίες της. Πρέπει να βρουν τον δολοφόνο προκειμένου να τον εμποδίσουν να διαπράξει και άλλους φόνους. Θα είναι τρομερή πρόκληση για την Αν Λάρσεν, τον Ρόλαντ Μπενίτο και τους συνεργάτες τους.

Η Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν (γεννημένη το 1960) είναι μια Δανή συγγραφέας. Η Μάντσεν αρχικά ήταν γραφίστρια. Κυκλοφόρησε το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημά της «Dukkebarnet» το 2008 και από τότε έχει γράψει αρκετά βιβλία αυτού του είδους. Μεταξύ αυτών είναι το «Drab efter begæring» (2009), το «Slangens gift» (2014), το «Dommer og bøddel», (2015), το «Blodregn" (2016)», και το «The Cleaner» (2019).
0:51:31
Translator
Saga Egmont

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 6, Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν
Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 6
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)