Iliaden, Bent Haller
da
Audio
Bent Haller

Iliaden

Listen in app
10:18:12
  • 👍1
Bent Haller genfortæller her af en af verdenslitteraturens største klassikere, Homers Iliaden. Omkring år 1200 før vores tidsregning, kastes Grækenland ud i en voldsom krig. Prins Paris fra Troja har under påskud af et venskabsvisit hos den græske kong Menelaos bortført hans kone Helene, den smukkeste kvinde i verden. I raseri samler Menelaos de græske konger under sig, og sammen drager de i krig mod bystaten Troja. Den unge krigerhelt Achilleus og hans bedste ven Patroklos kaster sig ud i kampen, og da trojanernes største kriger dræber Patroklos, udfordrer Achilleus ham til en duel, der får selv guderne til at ryste.

Bent Haller (f. 1946) er en dansk forfatter og billedkunstner. som debuterede i 1976 med romanen "Katamaranen", der handlede om en gruppe børns opvækst i et socialt boligbyggeri. Selvom han har skrevet bøger for voksne, er han dog mest kendt for sin børne- og ungdomsbøger som "Blåfolket" (1986), "Fuglekrigen i Kanøfleskoven" (1990), "Silke" (1991) og "Kaskelotternes sang" (1983), der er hans til dato mest berømte bog. Haller har vundet flere priser for sine romaner, deriblandt Kulturministeriets Børnebogspris i 1978 og Nordisk Børnebogspris i 2000.
Impression
Add to shelf

Other versions

Iliaden, Bent Haller
Bent Haller
Iliaden
  • 133
  • 8
  • 1
  • 28
da
Books
Listen in app
1Impression
  • 👍Worth reading1
Sign in or Register
👍Worth reading

Spændende og god historie. Meget behagelig oplæser!

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Iliaden, Bent Haller
Iliaden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)