Calendar Girl: August, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: August

Listen in app
3:36:42
  • 🎯4
  • 💞3
  • 🔮2
Årets frækkeste læseoplevelse

I AUGUST går turen til Dallas, Texas, hvor Mia er hyret til at spille en stenrig oliemagnats forsvundne arving – nærmere bestemt den unge cowboy Maxwell Cunninghams ukendte søster, som er dukket op i et testamente efter farens død, selvom ingen tidligere har kendt til hendes eksistens. Og hvis der er noget, Mia er god til, så er det at spille skuespil, så det burde blive en let opgave. Men Mia kunne aldrig have forudset, hvilken betydning hendes ophold på familiefarmen i Dallas vil ende med at få for hendes fremtid ...

Mia Saunders er på en mission: Hun skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Serien har solgt over 3 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Serien udkommer i 27 lande og en tv-serie baseret på bøgerne er på vej.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: August, Audrey Carlan
Listen in app
570Listeners5Impressions
  • 🎯Worthwhile4
  • 💞Loved Up3
  • 🔮Hidden Depths2
Sign in or Register
Qwist & Bræmer Advokatpartnerselskab
Qwist & Bræmer Advokatpartnerselskabshared an impression10 months ago

Fhjngngjmgjjgnn

Morten Rasmussen
Morten Rasmussenshared an impression5 days ago
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenshared an impression2 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable
🐼Fluffy
💧Soppy

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: August, Audrey Carlan
Calendar Girl: August
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)