Robert Ludlum

Bourne-identiteten

Listen in app
En mand bliver reddet fra at drukne i Middelhavet, men da han kommer til sig selv, har han mistet hukommelsen. Det eneste, der kan føre ham på sporet af hans egen identitet, er et lille negativfotografi, som er skjult i hans hofte. Fotografiet indeholder informationer, der giver ham adgang til en bankkonto i Zürich, hvor det viser sig, at hans navn er Jason Charles Bourne.

Eller er det? Der er så meget ved hans identitet, der ikke stemmer, og da det går op for ham, at nogen er ude på at slå ham ihjel, begynder en vild jagt på sandheden om hans identitet.

Bourne-identiteten er første bog i Robert Ludlums ikoniske spionserie om Jason Bourne. De populære film af samme navn med Matt Damon i hovedrollen er inspireret af Ludlums bøger.Robert Ludlum (1927-2001) var en amerikansk forfatter, der stod bag en lang række populære spionthrillere, som er blevet solgt i over tre millioner eksemplarer verden over. Han er bedst kendt for spionserien om Jason Bourne, der i 2002 blev filmatiseret med Matt Damon i hovedrollen.
21:01:51
Copyright owner
Lindhardt og Ringhof
Publication year
2022
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)