Calendar Girl: Juli, Audrey Carlan
da
Audio
Audrey Carlan

Calendar Girl: Juli

Listen in app
3:29:58
  • 🎯3
  • 💞2
  • 🌴2
Årets frækkeste læseoplevelse

I JULI rejser Mia til det varme, solrige Miami, hvor hun har fået en rolle i hiphop-stjernen Anton Santiagos nye musikvideo. Anton er fræk, rå og lidt af en player. Han synger og bevæger sig som en drøm, og selvom Mia er hyret til at spille forførersken i hans musikvideo, er det alligevel hende, der ender med at blive forført ... Samtidig dukker Wes op i Mias liv igen, og deres møde kommer til at ændre begge deres liv for altid.

Mia Saunders er på en mission: Hun skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg Mias rejse her.

AUDREY CARLAN er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der kan få din e-bogslæser til at smelte. Serien om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.
Impression
Add to shelf

Other versions

Calendar Girl: Juli, Audrey Carlan
Listen in app
543Listeners3Impressions
  • 🎯Worthwhile3
  • 💞Loved Up2
  • 🌴Beach Bag Book2
Sign in or Register
Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenshared an impression9 days ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
🐼Fluffy
💧Soppy

Viktoria Kodjebach
Viktoria Kodjebachshared an impression2 months ago
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book

Dorthe
Dortheshared an impression6 months ago
🎯Worthwhile

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Calendar Girl: Juli, Audrey Carlan
Calendar Girl: Juli
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)